SERVICE

Service staat bij Jurgens dakbedekkingen hoog in het vaandel, een van de soorten service wat wij bieden is de goed georganiseerde 24-uurs service bij calamiteiten waarbij u via een doorgeschakeld systeem direct de diensthebbende dakdekker aan de lijn krijgt en u meteen uw probleem aan de juiste medewerker kunt doorgeven.

Andere vormen van service die wij bieden zijn: Eerlijk en deskundig advies.
                                                                           Gratis offertes.
                                                                           Opstellen schade rapporten.
                                                                           Gespecificeerde facturen voor verzekeringen.
                                                                           Gratis monster producten.


ONDERHOUD

Onderhoud van daken is een steeds belangrijker wordend onderwerp in de dakenwereld, mensen worden zich er steeds meer bewust van dat goed onderhoud de levensduur van daken aanzienlijk kan verlengen. Voor het periodieke onderhoud van daken werken wij met onderhoudscontracten waarbij we 1 of 2 keer per jaar een dakinspectie doen en de daken ontdoen van vervuilingen zoals bladeren, vuurwerk resten, enz. Tijdens deze dakinspecties kijken wij met een kritisch en vakkundig oog naar het dak en alle aanwezige dakdetails zoals: afvoeren, dakdoorvoeren, muuraansluitingen, dakranden, enz. om zo vroegtijdig eventuele gebreken te lokaliseren om schade in een later stadium te beperken of te voorkomen. Bij elk onderhoudscontract dat wij met een opdrachtgever afsluiten wordt een inventarisatierapport bijgevoegd met alle details die op dat dak aanwezig zijn en welke punten er per inspectiebeurt gecontroleerd dienen te worden. Alle gebreken die aan het licht komen tijdens deze dakinspecties herstellen wij voor de contractant tegen kostprijs van materialen en uren na overleg met de opdrachtgever.
 

Wie kunnen een onderhoudscontract afsluiten?
Iedereen die een dak in bezit heeft, van een afdak bij particulieren, fabriekshallen van bedrijven tot complete woonwijken van woningstichtingen.
Ieder dak heeft onderhoud nodig hoe groot of klein het is.
 

Heeft U interesse in een onderhoudscontract of wilt U meer informatie hierover, neem dan gerust contact op met Jurgens dakbedekkingen Tel. 045-5313112 of E-mail: info@jurgensdakbedekkingen.nl.   
 


© Relakz IT Solutions