Heeft U de wens om een zolderverdieping of een complete verdieping op uw huis te laten bouwen om eventueel meer bergruimte of meer slaapkamers te realiseren dan bent U bij ons ook aan het juiste adres want hierbij gingen U reeds vele klanten voor.
Wij hebben diverse types en systemen voor het realiseren van een opbouw van een woning of bedrijfspand uitgevoerd, men moet hier dan denken aan gemetselde opbouwen van een enkele woning, een 2 onder 1 kap of woningen die met het dak schuin geschakeld zijn. Ook hebben we opbouwen gerealiseerd die deels geprefabriseerd zijn en gedeeltelijk ter plekke zijn ommanteld.
Het speelt bij Jurgens dakbedekkingen geen rol met welk systeem een opbouw of uitbreiding gerealiseerd moet worden, wij hebben ervaring met diverse systemen en hebben inzicht en kennis voldoende in huis om hier eventueel ook nog bouwkundige aanpassingen in te doen of nieuwe systemen uit te denken.
Wij zijn een bedrijf wat kwaliteit en flexabiliteit hoog in het vaandel hebben staan en zoveel mogelijk aan de wensen van de klanten tegenmoet komen mits dit bouwkundig verantwoord is. 

Bij dit soort werkzaamheden zijn wij voor onze opdrachtgevers de hoofdaannemer en aanspreekpunt, wij nemen het hele project en coördineren dit dan van steiger tot sleutel klaar.
Voor de disciplines wat wij zelf niet in huis hebben, werken wij reeds jaren samen met een aantal vaste betrouwbare bedrijven die voor ons  werkzaamheden uitvoeren, men moet hier dan denken aan elektra, gas, water, stuc- en tegelwerk.

Indien U met zulke wensen rond loopt kunnen wij u ook voorzien van een architect die de bouwtekeningen en de bouwvergunning voor U regelt.


Hieronder enkele foto’s van de door ons gerealiseerde projecten.

Project: Opbouw geschakelde woningen te Kerkrade wijk Chevremont.

Keramische dakpannen.

Op dit project was Jurgens de hoofdaannemer en contactpersoon voor de opdrachtgever.
Dit waren eens woningen met een plat dak en is er een volledige zolderetage gerealiseerd.
Enkele gebruikte materialen zijn:
Handvorm metselstenen bruin mangaan.
Unidek isolatie dakelementen.
Rockwool spouwisolatie.
La Farge keramische dakpannen VHV zwart mat verglaasd.
Natuurleien boeiboord bekledingen.


© Relakz IT Solutions