Het product "natuur lei" is een product dat niet veel wordt gebruikt in de particulieren sector, natuurleien worden veel gebruikt in renovatie projecten van kerken, kloosters, kastelen, heren boerderijen. daken die bedekt zijn met natuurleien gaan vele tientalle jaren mee zonder dat er veel onderhoud aan nodig is. Er bestaan vele modellen van natuurleien en ook verschillende kleuren. Er is tegenwoordig al zoveel keuze dat men voor elk gebouw het passende dak realiseren kan.
Het aanbrengen van een leien dakbedekking is niet iets wat je zo maar even doet, het vergt veel aandacht en vakmanschap om de leien in de gewenste vormen te knippen en op juiste wijze aan te brengen door middel van haakjes of spijkers. 
In de particulierensector worden natuur leien regelmatig gebruikt om boeiboorden, schoorstenen, dakkapellen of gevels te bekleden, hele daken van natuurleien komen op particulieren woningen weinig voor, dit is iets wat meer in Duitse eifel en de Belgische ardennen voorkomt.
Reparatie van een dak dat bedekt is met natuurleien is zeer specialistisch werk waarvoor men ook specialistisch gereedschappen nodig heeft om de kapotte leien of resten te verwijderen. Omdat Jurgens dakbedekkingen reeds 4 generaties dakervaring heeft hebben wij uiteraard ook voor dit soort specialistisch werk de gereedschappen in huis om zo elke klus met succes te realiseren.


Voor informatie kunt U contact opnemen via Tel. 045-5313112 of e-mail: info@jurgensdakbedekkingen.nl

Hieronder enkele foto's van de door ons uitgevoerde leienwerken.

© Relakz IT Solutions