PANNEN DAKEN

Pannen daken voeren wij uit in zowel keramische dakpannen als in beton dakpannen. Om deze daken compleet te maken plaatsen wij ook alle andere benodigde dakcomponenten zoals het plaatsen van: dakdoorvoeren, prefab schoorstenen, dakramen en complete onderhoudsarme dakkapellen.  

Het is bij ons ook mogelijk dat onze opdrachtgevers de dakmaterialen zelf leveren, dit is geen probleem.
Om ons personeel in dit zware werk zoveel mogelijk van zware fysieke belasting te ontzien doen wij de dakpannen mechanisch opperen en werken wij met taakroulaties. Een ander belangrijk punt is het verankeringsplan voor het aanbrengen van de dakpannen om een dak te realiseren dat aan het bouwbesluit voldoet. Om aan onze opdrachtgevers te laten zien dat wij serieus met ons vak bezig zijn hebben wij ons aangesloten bij brancheorganisatie Het Hellende Dak, zijn wij een Erkend leerbedrijf en VCA* gecertificeerd.  
Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers ondersteunen met technische vraagstukken en hun kwaliteit garanderen.


PLATTE DAKEN


Bij  platte daken zijn het andere aspecten die belangrijk zijn om een kwalitatief dak te realiseren, of het nu om een bitumineus dak of een kunststsof dak. Enkele van deze aspecten zijn ook nog vaak wisselend, zoals: welk dakbeschot is er, welke dampremmer toegepast moet worden, welke isolatie, welke dakbedekking, of wat zijn de weersomstandigheden.
Uiteraard bepaald de functie van een dak ook de kwaliteitseisen en de te kiezen materialen en werkwijze, een groendak of een parkeerdak moet aan hogere eisen voldoen dan een dak op een garage of woning.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van platte daken zijn wij goed in staat om op de juiste manier met deze wisselende aspecten goede daken te realiseren.
Jurgens dakbedekkingen is niet voor niets een erkend leerbedrijf om nieuwe dakdekkers op te leiden door middel van onze leermeester(s) welke nauw samenwerken met school.

Bij nieuwbouw van daken houden wij altijd rekening met de planning en de voortgang van de gehele bouw en passen wij ons aan de bouwsnelheid van onze opdrachtgever en maken hierbij geen onderscheid of deze een particulier, bouwbedrijf of iemand anders is.

De voortgang van de bouw staat hierbij centraal.

Voor informatie kunt u contact opnemen via Tel. 045-5313112 of e-mail: info@jurgensdakbedekkingen.nl

Hieronder zijn enkele foto’s van de door ons gerealiseerde projecten.

Complete pannen daken

Project:" de nieuwe Kakert" te Landgraaf.
 

Platte keramische dakpannen.

Op dit project hebben wij de complete dakpannen aangebracht inclusief  kilgoten en dakdoorvoeren.

Complete pannen daken

Project: "de nieuwe Kakert te Landgraaf.

Keramische dakpannen.

Op dit project hebben wij de complete pannen daken met dakdoorvoeren en zinken kilgoten aangebracht.

 


Pannen daken werden compleet aangebracht incl. dakdoorvoeren en dakramen

 Project: Overbroek te Hoensbroek.

 Betonpannen sneldek antraciet.

Op dit project hebben wij de complete pannendaken aangebracht inclusief dakdoorvoeren en Velux dakramen.


Platte daken

Project: 1e fase 26 appartementen          
  "De Nieuwehaegh" te Landgraaf.

Bitumen platte daken.

Op dit project hebben wij alle benodigde dakmaterialen geleverd en aangebracht volgens de brandmethode inclusief dakdoorvoeren, noodoverlopen en dakterrassen.
Ook hebben wij hier alle zinken muurafdekkingen en vensterbamken geleverd en gemonteerd.© Relakz IT Solutions