Pannen daken

______________________________________________________________________

 

Pannen daken voeren wij uit in keramische dakpannen en beton dakpannen. Om deze daken compleet te maken plaatsen wij ook alle andere benodigde dakcomponenten zoals; dakdoorvoeren, prefab schoorstenen, dakramen en complete onderhouds-arme dakkapellen en het voorzien van hoogwaardige isolatie.

Een ander belangrijk punt is het verankeringsplan voor het aanbrengen van de dakpannen om een dak te realiseren dat aan het bouwbesluit voldoet.

Bij renovatie van pannen daken gaat het vaak gepaard met het aanpassen en het isoleren of bij-isoleren van woningen om een beter leefklimaat voor de bewoners te realiseren. Bij renovatie opdrachten van bewoonde woningen werken wij nauw samen met onze opdrachtgever om de overlast van de bewoners tot het mimimum te beperken omdat het hier ook vaak gaat om een grote logistieke aan/afvoer van materialen en materieel.

Interesse? Kijk naar de samenwerking van het Upgraden woningen in Landgraaf.

Om dit soort renovatie opdrachten goed en adequaat te kunnen uitvoeren zijn wij in het bezit van eigen steigers, pannenliften, hijskraan, hoogwerker, valbeveiligingen, wegafzettingen en ingerichte bedrijfswagens.

Met woningstichtingen en andere vastgoedbeheerders ontwikkkelen wij samen het gehele renovatieplan en zijn wij vaak bouwteampartner en ontwikkelen wij samen de meest gunstige oplossingen om tot duurzame en milieubewuste omgevingen te realiseren voor mens en omgeving. Ons motto hierin is dan ook samenwerken voor een win-win situatie te creëren.

Upgraden woning Landgraaf