Pannen daken

______________________________________________________________________

 

Pannen daken voeren wij uit in keramische dakpannen en beton dakpannen. Om deze daken compleet te maken plaatsen wij ook alle andere benodigde dakcomponenten zoals; dakdoorvoeren, prefab schoorstenen, dakramen en complete onderhouds-arme dakkapellen en het voorzien van hoogwaardige isolatie.

Een ander belangrijk punt is het verankeringsplan voor het aanbrengen van de dakpannen om een dak te realiseren dat aan het bouwbesluit voldoet.

Bij renovatie van pannen daken gaat het vaak gepaard met het aanpassen en het isoleren of bij-isoleren van woningen om een beter leefklimaat voor de bewoners te realiseren. Bij renovatie opdrachten van bewoonde woningen werken wij nauw samen met onze opdrachtgever om de overlast van de bewoners tot het mimimum te beperken omdat het hier ook vaak gaat om een grote logistieke aan/afvoer van materialen en materieel.

Interesse? Kijk naar de samenwerking van het Upgraden woningen in Landgraaf.

Om dit soort renovatie opdrachten goed en adequaat te kunnen uitvoeren zijn wij in het bezit van eigen steigers, pannenliften, hijskraan, hoogwerker, valbeveiligingen, wegafzettingen en ingerichte bedrijfswagens.

Met woningstichtingen en andere vastgoedbeheerders ontwikkkelen wij samen het gehele renovatieplan en zijn wij vaak bouwteampartner en ontwikkelen wij samen de meest gunstige oplossingen om tot duurzame en milieubewuste omgevingen te realiseren voor mens en omgeving. Ons motto hierin is dan ook samenwerken voor een win-win situatie te creëren.

Upgraden woning Landgraaf Pannen daken + Gallerij

Platte Daken

______________________________________________________________________

 

Bij platte daken zijn het andere aspecten die belangrijk zijn om een kwalitatief dak te realiseren, of het nu om een bitumineus dak of een kunststof dak betreft. Enkele van deze aspecten zijn ook nog vaak wisselend zoals; welk dakbeschot is er, welke dampremmer moet worden toegepast, welke isolatie en welke dakbedekking.              Ook zijn de weersomstandigheden van grote invloed. Uiteraard bepaald de functie van een dak ook de kwaliteitseisen en de te kiezen materialen en werkwijze, een groendak of een parkeerdak moet aan hogere eisen voldoen dan een dak op een garage of woning.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van platte daken zijn wij goed in staat om op de juiste manier met deze wisselende aspecten goede daken te realiseren.

 

Erkenninghouder Polygum

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van Polygum® producten, kennen de eigenschappen van dit product en geven u hierover en deskundig advies. Wij volgen jaarlijks een cursus om onze kennis én de kennis van onze werknemers op pijl te houden.

Wij hanteren ook NEN6050 bij het ontwerpen van daken, brandvrij detailleren.

Verzekerde garantie
Een door Polygum Erkenninghouders uitgevoerd dak kent tal van voordelen:

  • Een deskundige inspectie van uw dak in een bouwfysische analyse
  • Hoge kwaliteit van toegepaste producten
  • Een dak met verzekerde garantie.

 

Bent u geïnteresseerd in dit product: klik op de button Polygum.

 

Bij nieuwbouw van daken houden wij altijd rekening met de planning en de voortgang van de gehele bouw en passen wij ons aan, aan de bouwsnelheid van onze opdrachtgever en maken hierbij geen onderscheid of deze een particulier of bouwbedrijf. De voortgang van de bouw staat hierbij centraal.

Polygum Platte Daken + Gallerij

Etage/verdiepingsbouw

______________________________________________________________________

 

Heeft u de wens om een zolderverdieping of een complete verdieping op uw huis te laten bouwen om eventueel meer bergruimte of meer slaapkamers te realiseren. Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres want hierbij gingen u reeds vele klanten voor. Wij hebben diverse types en systemen voor het realiseren van een opbouw van een woning of bedrijfspand uitgevoerd. Men moet hierbij denken aan gemetselde opbouwen van een enkele woning, een 2 onder 1 kap die met het dak geschakeld zijn. Ook hebben we opbouwen gerealiseerd die deels geprefabriseerd zijn en gedeeltelijk ter plekke zijn ommanteld.

Het speelt bij P. Jurgens dakbedekkingen geen rol met welk systeem een opbouw of uitbreiding gerealiseerd moet worden, wij hebben ervaring met diverse systemen en hebben voldoende inzicht en kennis in huis om hier eventueel ook nog bouwkundige aanpassingen in te doen of nieuwe systemen te bedenken.

Etage/verdiepingsbouw + Gallerij