Wie zijn wij

______________________________________________________________________

 

P. Jurgens dakbedekkingen te Landgraaf is een dakdekkersbedrijf in de vierde generatie in de familie, met meer dan 100 jaar ervaring van generatie op generatie. Van oudsher werken wij met degelijk en beproefde materialen maar staan ook open voor nieuwe technieken en werken mee aan het ontwikkelen van nieuwe materialen.

Wij zijn gestart met onze onderneming op 14 april 2005 en hebben de beschikking over een vast team. Ons vaste team heeft passie voor het vak en wij werken mee aan diverse vooruitstrevende duurzaamheidsprojecten in de gehele regio.

Kwaliteit, duurzaamheid en recycling hebben wij hoog in het vaandel staan.

P. JURGENS DAKBEDEKKINGEN 
UW IDEALE DAKPARTNER
STERK IN DAKWERK

Wie zijn wij + Gallerij

Doelgroep

______________________________________________________________________

 

Wij richten ons op alle facetten van daken en aanverwante werkzaamheden op het gebied van particulieren, bouwbedrijven, woningstichtingen, bedrijven en overheidsinstelllingen.
 
Dit doen we zorgvuldig met het maken van afspraken, een goede planning en nazorg.
 
In de particuliere sector brengen wij altijd eerst een bezoek op afspraak aan de klant om samen met de klant zijn wensen door te nemen om een duidelijke en vrijblijvende offerte uit te brengen. Waarna naar wens van de klant deze besproken kan worden of eventueel nog kleine aanpassingen gedaan kunnen worden. Zodat u een volledige schriftelijke offerte heeft en er geen onduidelijkheden meer zijn.
 
Wij maken nieuwbouw, renovatie en reparatie van pannendaken, platte daken en zinkwerken. Ook voeren wij voor een groot aantal van onze klanten periodieke dakinspecties uit, door middel van onderhouds-contracten die wij met elkaar hebben afgesloten.
 
Binnen de aannemerij werken wij vaak met jaar- of meerjarige contracten, maar het is ook mogelijk op projectbasis met ons te werken en dan met levering van materialen of niet en alleen gebruik te maken van onze diensten. Bij woningstichtingen worden calculaties uitgebracht op basis van bestekken met alle omschreven te verrichten werkzaamheden voor groot onderhoud.
 
Ons werkgebied betreft Zuid Limburg tot (maximaal) Roermond. 
 
Doelgroep + Gallerij

Gecertificeerd

______________________________________________________________________

 

Om aan onze opdrachtgevers te laten zien dat wij serieus met ons vak bezig zijn hebben wij ons aangesloten bij brancheorganisatie het Hellende Dak, zijn wij een erkend leerbedrijf en VCA* gecertificeerd.
 
Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers ondersteunen met technische vraagstukken en kwaliteit garanderen. 
 
Wij voeren alle werken uit met eigen materieel; steigers, pannenliften, valbeveiliging, zetbanken, een hoogwerker en nooddaken. Alle benodigde materielen worden jaarlijks gekeurd. Daarnaast zorgen we ook voor de inzet van verkeersregelaars bij noodzakelijke wegafzettingen voor de veiligheid van u en uw omgeving.
 
Gecertificeerd + Gallerij